Odense VS Sunds - Pokalkamp

21. September 2023, kl. 17.11

Skrevet af kampens spiller: Frederich
Odense tog imod Sunds Seahawks i pokalkampen hjemme i Odense, som var den første kamp sammen som liga hold.
Rusten fra sidste sæson var blevet banket af med en tur i Prag, hvor vi også mødte gode hold. Nu var det tid til 60 minutter, mod et godt Sunds mandskab som mødte talstærkt op, og var klar fra start.
Planen var at stille sig defensivt og satse på kontraspil når muligheden bød sig. Denfensivt blev det eftersom Sunds holdte en del på bolden, og spillede sig frem til talrige chancer, men spiller efter spiller fra Odense stod i kø for at blokere skud foran mål. Efter to rigtig gode perioder stod det 1-3 til Sunds efter kontra mål fra kaptajn Nygaard, som skulle gøre op for at have brændt et straffeslag.
Tredje periode var hvor forskellen på de to mandskaber viste sig. Odense var blevet trætte og det smittede af på opdækningen, som Sunds udnyttede og endte kampen med 2-8. Jeppa fik et mål med uden målmand.
Næste kamp er hjemme på lørdag 9. september kl. 14.30 mod Strandby.